ПГЛПЕХТ - Ямбол
Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии

Превръщане на визия в реалност . . .

Успешно завършване на първия випуск дуална система на обучение, специалност „Производство на мебели“ в Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии – град Ямбол. Значим момент, резултат от упоритата работа на преподаватели, ученици, ментори и успешното сътрудничество с „Виденов груп“ – ООД, гр. Ямбол. Участниците в тази програма имаха уникалната възможност да комбинират теоретични знания с практически опит, работейки в реална работна среда.

На тържествена церемония, г-жа Мариана Господинова, представител на отдел „Човешки ресурси“ във „Виденов груп“, заедно с менторите, връчи сертификати и грамоти на завършилите ученици. Г-жа Господинова подчерта значимостта на дуалната форма на обучение за подготовката на бъдещите специалисти в мебелното производство, изрази удовлетворението си от постигнатите резултати и отправи послание към учениците: „ Вярвайте в себе си! Можете да успеете във всичко занапред! С упоритост се постига всичко!“ ​​​​​

Благодарим на всички, които допринесоха за този успех и желаем на всички възпитаници много бъдещи професионални успехи и лично удовлетворение!