ПГЛПЕХТ - Ямбол
Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии

На 19.06.2018 година в конферентната зала на хотел „Диана палас“, гр. Ямбол, се състоя заключителната пресконференция по проект „Бъдещето зависи от нас“, изпълняван от Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии“, гр. Ямбол по договор 2017-1-BG01-KA102-035920 KA102/VET-197/22.06.2017г., по Програма „Еразъм+“, Ключова дейност 1: „Образователна мобилност за граждани“ в Масса, Италия.

На пресконференцията присъстваха участниците в мобилността – ученици от ПГЛПЕХТ, екипът и ръководителят на проекта г-жа Теодора Сулева. Поканени бяха и представители на местния бизнес в областта на екологията и фризьорските услуги, медии. Общата стойност на проекта е 48634 евро, а неговата продължителност - 12 месеца. В мобилността взеха участие 20 ученици от специалностите „Екология и опазване на околната среда“ и „Фризьорство“, които проведоха учебната си практика в град Масса, Италия. Учениците споделиха впечатления и чрез презентация представиха целите, резултатите и моменти от работата си в град Масса.

Г-жа Сулева поздрави участниците с отличното представяне по време на учебната практика и връчи сертификати Europass за проведена мобилност.

 - Изображение 1 - Изображение 2 - Изображение 3 - Изображение 4 - Изображение 5